Η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, γρήγορη και έντονη. Από τη στιγμή που θα σηκωθείς από το κρεβάτι, βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση, ώστε να τα προλάβεις όλα: να πας στη δουλειά, να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο, να μαγειρέψεις… οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ!

Όπως είναι φυσικό δε θα προλάβεις να τα χωρέσεις όλα σε μία ημέρα. Γι’ αυτό και εγώ προσπαθώ με διάφορους τρόπους να οργανώσω τις υποχρεώσεις μου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορώ να ξεκλέβω χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνω όλα όσα θέλω. Μία τεχνική που χρησιμοποιώ είναι, αντί να κάνω καθημερινά τα ψώνια του σπιτιού, να πηγαίνω στο σουπερμάρκετ το Σάββατο και να ψωνίζω για όλη την εβδομάδα. Πρόσφατα μάλιστα, συνειδητοποίησα ότι η επίσκεψη στο σουπερμάρκετ μπορεί να μετατραπεί σε μία απολαυστική εμπειρία και να αποτελέσει μία όμορφη βόλτα από μόνη της.

Ήταν λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα, που μαζί με την κολλητή μου, αποφασίσαμε να πάμε μαζί μία βόλτα στον Πειραιά.

Ξεκινήσαμε από το κατάστημα της AB στην Πειραιώς. Πρόκειται για ένα τεράστιο χώρο περίπου 2.000 τ.μ. που βρίσκεται Piraeus Retail Park (στη συμβολή Λεωφ. Κηφισού και Πειραιώς). Η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί και τι καλύτερο από το να βρίσκεις έτοιμο πάρκινγκ χωρίς ταλαιπωρίες. Το κατάστημα διαθέτει δικό του χώρο πάρκινγκ γεγονός που το κάνει τέλειο προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν τις αγορές τους εύκολα, γρήγορα!

Μπαίνοντας στο κατάστημα το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση πως μπορούμε να δούμε πληροφορίες για προϊόντα στις digital οθόνες που υπάρχουν. Προσωπικά τις λάτρεψα, αφού μας ενημέρωναν εύκολα και γρήγορα, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών μας για τις τρέχουσες προσφορές, αλλά και για προτάσεις που μπορεί να μας ενδιέφεραν. Ειδικά για εμένα που πρέπει κάθε τρεις και λίγο να βάζω τα γυαλιά μου για να διαβάζω ετικέτες, η συγκεκριμένη καινοτομία ήταν πολύ βολική.

Αφού πήραμε αριθμό προτεραιότητας από το κρεοπωλείο, κατευθυνθήκαμε στο ιχθυοπωλείο, όπου πέρα από φρέσκα κρέατα και ψαρικά, πήραμε και απίστευτες συμβουλές μαγειρικής από το προσωπικό του καταστήματος.

Φυσικά, επισκεφθήκαμε και την κάβα αλλά και το τμήμα Armonia, όπου μπορεί κανείς να βρει προϊόντα χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη και άλλα στοιχεία για καλύτερες διατροφικές συνήθειες και απορρυπαντικά ή προϊόντα προσωπικής περιποίησης που σέβονται το περιβάλλον. Μάλιστα στα συγκεκριμένα τμήματα μπορείς να σκανάρεις το προϊόν που έχεις επιλέξει, έτσι ώστε να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.

Περιττό να πω ότι τα καρότσια μας ήταν γεμάτα μέχρι πάνω χάρις σε όλες αυτές τις προσφορές, αλλά και τις χαμηλές τιμές. Για την πληρωμή μας επιλέξαμε τα Self check out ταμεία, καθώς σκανάραμε μόνες μας τα ψώνια, πληρώσαμε ηλεκτρονικά και αποφύγαμε το πιο εξουθενωτικό κομμάτι της αναμονής.

Η επίσκεψη δεν τελείωσε ακόμη όμως, αφού με όλα αυτά τα φαγητά που είδαμε μας άνοιξε η όρεξη. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μία στάση στο τμήμα Grab & Go όπου δοκιμάσαμε νόστιμα σάντουιτς, καφέ και φρουτοσαλάτες.

Με καταστήματα ΑΒ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπορείς και εσύ, όχι μόνο να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα και γρήγορα, αλλά και να μετατρέψεις την αγοραστική σου εμπειρία σε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό.

Επισκέψου και εσύ το πλησιέστερο κατάστημα ΑΒ εκεί που το καλό είναι για όλους!