Πυρά εξαπέλυσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο του κ. Κούγια μπαίνει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου παρενέβη μετά από δηλώσεις του ιατροδικαστή το πρωί της Παρασκευής (13/1), στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τα όσα υποστήριξε ο κ. Λέων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της προφυλακισμένης πλέον για τον θάνατο και των δύο άλλων παιδιών της – εκτός της Τζωρτζίνας -, προκάλεσαν την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια με τον ποινικολόγο να λέει στον κ. Λέων πως «εμφανίζεται σαν την πορ..».

Με το που ζήτησε ο γνωστός ποινικολόγος να επέμβει στην εκπομπή ο ιατροδιακαστής αποχώρησε από το «παράθυρο». «Δεν αντέχει να κάνει διάλογο ο συγκεκριμένος κύριος» είπε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε πως κάποιοι θέλουν να κάνουν πολιτική καριέρα και γι’ αυτό εμφανίζονται στα μέσα». Μάλιστα όπως είπε ο Κούγιας «ο πρώτος που θα μηνήσει η κατηγορούμενη είναι ο συγκεκριμένος κύριος. Ζητώντας αποζημίωση». «Χωρίς να είναι πραγματογνώμονας ή τεχνικός σύμβουλος, χωρίς να έχει έχει νεκροτομήσει κανένα από τα τρία παιδιά βγαίνει στην τηλεόραση και στρέφεται κατά των συναδέλφων του που ήταν πραγματογνώμονες στην υπόθεση. Λέει ότι κανένας ιατροδικαστής δεν έχει διαφορετική άποψη, αλλά οι θεσμικοί ιατροδικαστές, που τους όρισε η δικαιοσύνη, έχουν άλλη άποψη » ανέφερε ο κ. Κούγιας.

«Υπάρχουν θεσμικοί ιατροδικαστές π[ου τους όρισε η Δικαιοσύνη και η υπεράσπιση της κατηγορουμένης. Ο συγκεκριμένος κύριος εμφανίστηκε σαν πορ@@» τόνισε ο κ. Κούγιας.

Νωρίτερα ο Γρηγόρης Λέων με αφορμή προηγούμενες δηλώσεις σε βάρος του ιδίου από τον Αλέξη Κούγια είπε στον ΑΝΤ1 ότι «τον λόγο έχουν τα δικαστήρια και η δικαιοσύνη». Υπενθυμίζεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτίθεται ο κ. Κούγιας στον ιατροδικαστή . Σφοδρότατη επίθεση χαρακτηρίζοντας ως «Σφυρίδα» σε ανακοίνωσή του τον ιατροδικαστή εξέδωσε χθες ο γνωστός ποινικολόγος. Επιπλέον στην ίδια ανακοίνωση, ο νομικός αμφισβητεί αν έχει κάνει ποτέ πραγματική νεκροψία – νεκροτομή και… πόσα χρόνια σπούδασε στην Ιταλία.