Ο 22χρονος που βούτηξε στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας για να πιάσει τον σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, αφού έχει τραυματιστεί βαριά.

Ο νεαρός μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως «νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια», καθώς έχει τραυματιστεί τον αυχένα του, ενώ έχει σπάσει τα χέρια του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έκανε χειρουργείο εφτά ωρών στο δεξί χέρι του, ενώ πρόκειται να χειρουργηθεί σύντομα και στο αριστερό. «Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χεριά έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα», είπε χαρακτηριστικά για τον τραυματισμό του.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «είμαι ο μόνος που έπεσα έτσι και έγινε το κακό. Ήταν τόσο ρηχά που οι αγκώνες μου ήταν έξω από το νερό».

Υπενθυμίζεται, πως ανήμερα τα Θεοφάνια ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε κι εκείνος να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Δυστυχώς εκεί η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και όπως έπεσε στη θάλασσα χτύπησε στα χέρια και το κεφάλι.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.

Τελικά με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.