Έφυγε από το Γηροκομείο Αθηνών η Ρένα Κουμιώτη. Η τραγουδίστρια που έχει συνδέσει το όνομά της με την εποχή των μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’70, ύστερα από δική της απόφαση, αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα εν μία νυκτί προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Και μπορεί η ίδια να έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενούνταν σε διπλανό δωμάτιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος» αναφέρει η Espresso στο σημερινό της δημοσίευμα.

Όλο αυτό το διάστημα η Ρένα Κουμιώτη δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος του γιου της Γιάννη Σαββίδη από ανακοπή καρδιάς τον περασμένο Ιούλιο. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας της δεν επέτρεψαν στα αγαπημένα της πρόσωπα να την ενημερώσουν για την απώλεια του γιου της.

Ο 61χρονος ήταν και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.