Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, διοργανώνει το webinar «boost your career with your personal brand», την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ.. Στο πλαίσιο της συζήτησης, που θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, θα αναλυθούν τα πλεονεκτήματα του personal branding και θα προσδιοριστούν τα συστατικά στα οποία χρειάζεται να δώσουν σημασία οι συμμετέχοντες, προκειμένου να ενισχύσουν την παρουσία τους στην αγορά εργασίας και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους.

Το webinar, με εισηγήτριες τη Χρυσούλα Διακάτου, Communications & Public Affairs, Randstad Ελλάδας, και τη Χριστίνα Κατούφα, Digital Marketing Specialist, Randstad Ελλάδας, θα εστιάσει στη δημιουργία και τη στρατηγική αξιοποίηση του personal brand. Σκοπός του webinar είναι να παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την ενίσχυση και την επικοινωνία του personal branding, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των εργαζομένων. 

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, πατώντας εδώ 

σχετικά με την Randstad

Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR. Αποστολή μας είναι να αποτελέσουμε τον πιο πολύτιμο συνεργάτη  στην επαγγελματική ζωή, υποστηρίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασιακής τους πορείας. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να βρουν θέσεις εργασίας που τους ταιριάζουν και να παραμείνουν ‘επίκαιροι’ στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της εργασίας. Το 2021 υποστηρίξαμε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν τη θέση εργασίας που επιθυμούσαν, συμβουλεύσαμε 235.000 πελάτες σχετικά με τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό, από την απόκτηση ταλέντων έως τη συνολική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, και εκπαιδεύσαμε περισσότερους από 450.000 ανθρώπους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε  από το 2010 στηρίζοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να πραγματοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, παρέχουμε τις σωστές συμβουλές τη σωστή χρονική στιγμή, ενώ οι σύμβουλοί μας έχουν προσωπική σχέση με τους υποψήφιους και τους πελάτες σε σχεδόν 5.000 τοποθεσίες στις 38 χώρες όπου και δραστηριοποιούμαστε. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και ανθρώπινης επαφής είναι που κάνει την προσφορά μας μοναδική.Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Το 2021, η Randstad απασχολούσε περίπου 39.530 υπαλλήλους με τα συνολικά της έσοδα να ανέρχονται τα 24,6 δισ. Ευρώ. Η μετοχή της Randstad Holding N.V είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας, randstad.gr