Ένα ακόμη περιστατικό βίας συντάραξε την τοπική κοινωνία του Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, μια φιλική συνάντηση με την πρώην σύζυγό του, εξελίχθηκε σε εφιάλτη για έναν 55χρονο. Ο σύντροφος της, που μένει ακριβώς απέναντι εισέβαλε με όπλο στην αυλή πυροβολώντας στον αέρα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, όλα έγιναν στις 9 Αυγούστου. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για έναν καφέ κι όταν το απόγευμα ο 55χρονος άφησε στο σπίτι της την 41χρονη της ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο.

Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές στην αυλή, δυνατά χτυπήματα στην πόρτα κι ένας πυροβολισμός. Μόλις ο 55χρονος πήγε να ανοίξει βρέθηκε μπροστά στην κάννη της καραμπίνας ενός άγνωστου άνδρα που τον απειλούσε. Έκλεισε γρήγορα την πόρτα και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ο δράστης προσπαθούσε να μπουκάρει στο σπίτι.

Φέρεται μάλιστα να φώναζε: «Φύγε θα πυροβολήσω».

Όταν έφτασε η αστυνομία ο ένοπλος δήλωσε πως είδε κινητικότητα στο σπίτι της φίλης του, πίστεψε πως ήταν κλέφτης κι όχι ο πρώην σύζυγος της 41χρονης. Μετά την πράξη του έφυγε και πέταξε το όπλο σε παρακείμενο οικόπεδο, όπου το εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης του περιστατικού οδηγήθηκε την Τρίτη (16/8) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ η 41χρονη μάρτυρας απουσίαζε και η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.