Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 τη Δευτέρα (18/7) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού του ΒΟΑΚ, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο νεκρός είναι ένας 29χρονος παλαιστινιακής καταγωγής που επέβαινε στο όχημα εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο οδηγός και ο ένας εκ τους δύο επιβαίνοντες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού η κατάσταση του 33χρονου οδηγού είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όμως, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος επιβάτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σφοδρά σε κολώνα.

Το αυτοκίνητο ήταν ένα 4Χ4 με καρότσα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο ταχογράφος έχει κολλήσει στα 160 χιλιόμετρα την ώρα. Σήμερα, ωστόσο, ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο συγκλόνισε καθώς δύο νεαρά παιδιά στην Κόρινθο έχασαν τη ζωή τους, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να είναι ένας 15χρονος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ