Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης στην οδό Σταδίου με αποτέλεσμα να έχει κλείσει για την κυκλοφορία οχημάτων η αριστερή λωρίδα όπου πραγματοποιούνται εργασίες από τα συνεργεία.

Τα έργα όπως επισημαίνει ο δήμος Αθηναίων σε σχετική του ανακοίνωση γίνονται μεταξύ των οδών Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου, πλατείας Κοραή και Εδουάρδου Λω από την αρμόδια Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση υλοποιούνται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κατά την εκτέλεσή τους τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα έργα εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

«Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη μικρότερη δυνατή όχληση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης» τονίζει ο δήμος Αθηναίων εξηγώντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης εκτελείται μετά από έγκριση της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας επί της Σταδίου, της αντίστοιχης έκδοσης άδειας τομής από την Περιφέρεια Αττικής και τη θεώρησή της από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast