Εν μέσω εργασιών και με ελλείψεις στο φωτισμό και τη διακόσμηση άνοιξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο πάρκο Christmas Magic City στη συμπρωτεύουσα.

Η αρχική εικόνα που δημιούργησε στους επισκέπτες ήταν κατώτερη των προσδοκιών τους, ωστόσο οι εταιρείες που το διοργανώνουν, Helexpo και Attract Productions, διαβεβαιώνουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα έχει ολοκληρωθεί και θα παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Helexpo Πάρις Μαυρίδης τόνισε ότι το πάρκο δεν ήταν έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς εξαιτίας της Philoxenia δεν υπήρχε αρκετός χρόνος.

«Είχαμε μόλις τρεις ημέρες για να στήσουμε το πάρκο και ως συνέπεια δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες , συγκεκριμένα στον τομέα του φωτισμού, μέχρι την ημέρα των εγκαινίων», σημείωσε.

“Είναι ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του πάρκου και λογικό είναι να υπάρχουν αδυναμίες, τις οποίες θα διορθώσουμε ώστε το Christmas Magic City να γίνει θεσμός για την πόλη», ανέφερε.

Με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης μέχρι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου όσοι θα επισκέπτονται τον χριστουγεννιάτικο πολυχώρο θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν προς το ιστορικό κέντρο της πόλης, με καθημερινά δρομολόγια από τις 11 το πρωί ως τις 7.30 το βράδυ.

Πηγή: makthes.gr