Έναν νέο επιχειρηματικό οδηγό που εστιάζει στο μεγάλο «ατού» της ελληνικής αγοράς, τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο, φιλοξενεί εδώ και λίγο καιρό το ελληνικό διαδίκτυο.

Το Supply.gr δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις τουριστικές επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, συγκεντρώνοντας και παρουσιάζοντας προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο επαγγελματικού εξοπλισμού και προϊόντων για τον τομέα της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης και της διασκέδασης.

Στόχος του Supply.gr είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ και καφέ, οι οποίοι έχουν πλέον έναν νέο τρόπο για να:

– βρίσκουν προμηθευτές εξειδικευμένου εξοπλισμού

– ανακαλύπτουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες

– επικοινωνούν απευθείας και να βρίσκουν λύσεις

Ποιους προμηθευτές θα βρείτε

Η επιλογή και δημοσίευση των προμηθευτικών εταιρειών γίνεται από μία ομάδα ειδικών που επιμελείται τα προφίλ των εταιρειών. Επιπλέον, οι προμηθευτές μπορούν κατόπιν αιτήματός τους να ενταχθούν στο περιεχόμενο του οδηγού και να διαχειρίζονται οι ίδιοι τη σελίδα τους.

Τα πλεονεκτήματα του Supply.gr

Εξειδίκευση: Χάρη στο στοχευμένο περιεχόμενό του, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τον B2B αγοραστή που βρίσκει ταυτόχρονα τόσο ποικιλία επαγγελματικού εξοπλισμού όσο και πληθώρα προμηθευτών.

Ευχρηστία: Το Supply.gr είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθά τον χρήστη στην πλοήγηση και στην εύρεση της πληροφορίας που ψάχνει.

Πληρότητα πληροφορίας: Κάθε σελίδα εταιρείας είναι ένα mini site που περιλαμβάνει από περιγραφή και στοιχεία επικοινωνίας έως παρουσιάσεις προϊόντων και προωθητικό υλικό.

Mobile Έκδοση: To Supply.gr είναι προσβάσιμο στον χρήστη όχι μόνο από υπολογιστή, αλλά και από συσκευές smartphone και tablet.