Άνθρωπο εμμονικό χαρακτήρισε την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι ο πρώην σύντροφός της, δικηγόρος στο επάγγελμα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2016 και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ η γυναίκα παρουσιάστηκε ως θύμα του γιατρού.

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Ήταν παράλογη δεν ήταν λογική. Όλους του έβλεπε εχθρούς. Αστυνόμους, εισαγγελείς, συγγενείς, εμένα» τόνισε ο άνδρας στο Mega, o οποίος βρέθηκε και ο ίδιος στο στόχαστρο της 49χρονης.

«Στο παρελθόν κινήθηκε και εναντίον μου. Εμφανιζόταν έξω από το σπίτι μου. Φώναζε. Είχα υποστεί επίθεση με σπρέι πιπεριού. Είχε γίνει επιθετική είχα κάνει κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μην με πλησιάζει παρόλα αυτά στην ουσία τα αναίρεσα προσπαθώντας να την βοηθήσω σαν φίλος σαν άνθρωπος» λέει ο άνδρας.

«Απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι»

Στο μεταξύ η εικαστικός φέρεται να σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σύμφωνα με το Mega, κάτι που ωστόσο δεν κατόρθωσε να κάνει γιατί το κορίτσι παρουσίασε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες καναλιού, το 2017 ο γιατρός είχε καταγγείλει την 49χρονη επειδή δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι θα πέρναγε μαζί το Σαββατοκύριακο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της, η γυναίκα απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι κατευθυνόμενη στην Αλβανία. Τελικά τα σχέδιά της ματαιώθηκαν λόγω της νοσηλείας της κόρης της.

Στο παρελθόν η 49χρονη είχε απειλήσει αστυνομικούς, ωστόσο δεν ελήφθησαν υπόψιν οι αναφορές.