Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ερχόμενος αντιμέτωπος με ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του γιου του που βρίσκεται πάνω από το δικό του στο Δήλεσι μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (18/10) ένας ηλικιωμένος.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 οι ληστές ήταν τρεις και μπήκαν στο σπίτι του γιου του που βρίσκεται πάνω από το δικό του ενώ μέσα σε μόλις 4 λεπτά άρπαξαν χρυσαφικά και λίρες και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηλικιωμένου όταν χτύπησε ο συναγερμός, εκείνος άναψε τα φώτα και ξεκίνησε να ανέβει στον 2ο όροφο, με αποτέλεσμα να συναντηθεί στις σκάλες με τους ληστές.

«Άκουσα τον συναγερμό, νόμισα πως ήταν ο εγγονός μου και φώναξα το όνομά του» είπε ο ηλικιωμένος.

«Με μια κλωτσιά με πέταξαν στις σκάλες και στη συνέχεια με ποδοπάτησαν για να διαφύγουν. Έτσι χτύπησα στην κολόνα από τις σκάλες» δήλωσε.

«Εμείς λείπαμε για καλή τους τύχη» είπε ο γιος του θύματος και εξήγησε πως «σε 4 λεπτά έκαναν τη δουλειά τους».

«Οι άνθρωποι κάνουν μεγάλες προσπάθειες» είπε αναφερόμενος στην αστυνομία ο ηλικιωμένος και συμπλήρωσε πως πριν έναν μήνα πριν συνέβη το ίδιο σε άλλο σπίτι ενώ εξήγησε πως η αστυνόμευση στην περιοχή δεν αρκεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο ηλικιωμένος

Η αστυνομία στο Δήλεσι αναζητά τους δράστες και διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, έχοντας εξετάσει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.