Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με οδηγό που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου οκτώ ετών, εγκαταλείποντάς στη συνέχεια στον τόπο του τροχαίου. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) στην οδό Ιατρού Γωγούση στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της τον αριθμό πινακίδας του οχήματος από αυτόπτες μάρτυρες.

Το κοριτσάκι ήταν μαζί με τους δύο παππούδες του και ένα αδερφάκι του. Το ατύχημα συνέβη όταν την ώρα που κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο πέρασε από μπροστά τους, σε ένα σημείο μάλιστα που ο δρόμος κάνει εσοχή για παρκάρισμα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 70 – 75 ετών χτύπησε το παιδί στο πόδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η 8χρονη πιθανόν τραυμάτισε το γόνατο ή τον αστράγαλό της και πρόκειται πιθανότατα για κάταγμα.

«Εγώ δεν έχω καμία ευθύνη για αυτό»

Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας, η οποία περιγράφει το περιστατικό, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, κοίταξε το κοριτσάκι και τον κόσμο που είχε μαζευτεί, είπε «εγώ δεν έχω καμία ευθύνη για αυτό» και έφυγε.

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι μαζί με τους παππούδες του στο εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Τροχαίας που έλαβαν καταθέσεις και πληροφορίες για να οδηγηθούν στον εντοπισμό του δράστη.