Με τις εξελίξεις που αφορούν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη ασχολήθηκε το «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης.

Η τελευταία πληροφορία που αφορά στο ανατριχιαστικό έγκλημα με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς από τον καθ’ ομολογίαν δράστη και σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι πως η οικογένεια της νεαρής επιθυμεί να αλλαχτεί η φωτογραφία στο μνήμα της νεαρής κοπέλας.

Η φωτογραφία η οποία βρίσκεται στο μνήμα της Κάρολαϊν Κράουτς, απεικονίζει την νεαρή ντυμένη νύφη στο γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα το κεφάλι της, είναι στραμμένο προς τα εκείνον και φαίνεται πως τον κοιτά με βλέμμα γεμάτο έρωτα και αγάπη.

Η οικογένεια της Κάρολαϊν Κράουτς, μετά και την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως εκείνος σκότωσε την σύζυγο του, επιθυμεί να αφαιρεθεί αυτή η φωτογραφία από το μνήμα και να αντικατασταθεί με κάποια άλλη που δεν θα έχει καμία σχέση με το δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.

Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Το «Πρωινό» μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης, τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα και ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πραγματικά τρελαίνομαι. Επέλεξε τώρα ο τύπος μια φωτογραφία που ουσιαστικά αποτυπώνει και μια δικιά του στιγμή, το γάμο τους. Και εκεί να είναι μέσα κι αυτός. Ο τύπος έχει τα στοιχεία του ναρκισσιστή, αυτός μπορεί και να ηδονίζεται με όλο αυτό που συμβαίνει, αλήθεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης εξοργισμένος: «Φτάνω στο σημείο να πιστεύω ότι ο τύπος ηδονίζεται τώρα που είναι στο προσκήνιο και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτόν. Είναι απίστευτο! Να δείξει ποια είναι η καλύτερη στιγμή της, όταν με παντρεύτηκε. Θα τρελαθώ!».

https://www.youtube.com/watch?v=-bviEmnyZQE&t=116s