Ο Μακεδονικός Χαλβάς, συνεπής στο ραντεβού του με σημαντικά αθλητικά δρώμενα και την προώθηση της αξίας της μεσογειακής διατροφής, έδωσε για δεύτερη χρονιά το «παρών» στην αθλητική διοργάνωση «Navarino Challenge». Το τριήμερο 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου, το πλούσιο πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες στην Καλαμάτα και στην Costa Navarino με ποικίλες παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ο Μακεδονικός Χαλβάς προσέφερε και φέτος στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες ενέργεια και δύναμη, μοιράζοντας ατομικές συσκευασίες με γεύση βανίλια και κακάο σε όλες τις στάσεις ανεφοδιασμού των δρομέων και στα σημεία τερματισμού. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες δρομείς και ο κορυφαίος Ελληνοαμερικάνος υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes, ο οποίος πέρασε το δικό του μήνυμα στο κοινό για τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής. Ο γνωστός αθλητής εξέφρασε για μια ακόμη χρονιά την αγάπη του για τον ελληνικό διατροφικό θησαυρό, το Μακεδονικό Χαλβά, το Γλυκό Που Κάνει Καλό, απολαμβάνοντας ατομικές συσκευασίες από το αγαπημένο έδεσμα!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ. Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Μακεδονικός Χαλβάς θεωρείται εξαιρετική επιλογή όταν έρχεται η ώρα του γλυκού, για αθλητές όλων των ηλικιών και όχι μόνο.

Σχετικά με το Μακεδονικό Χαλβά:
Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη του 1924 και φτάνει μέχρι τα πέρατα της γης. Σήμερα, 90 χρόνια μετά, ο Μακεδονικός Χαλβάς συνεχίζει το ταξίδι του με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και φυσικά τη γνωστή, αγαπημένη γεύση με την οποία έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και έγινε άξιος πρεσβευτής της Ελληνικής διατροφής σε περισσότερες από 50 χώρες.

Πιστός στην παράδοση και την υγιεινή διατροφή, ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα και αποτελεί άριστη διατροφική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.