Μία σκέψη κυριαρχεί σε όλους μας αυτή την περίοδο. Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και ο ήλιος λάμπει όλο και πιο ψηλά, όλο και πιο λαμπρά, οι σκέψεις όλων μας πηγαίνουν στο καλοκαίρι. Ο νους μας ταξιδεύει σε εικόνες γεμάτες χαμόγελα, στρωμένα τραπέζια με μεζέδες και ούζο και ανέμελες συζητήσεις.

Το καλοκαίρι ανέκαθεν ήταν περίοδος ξεκούρασης και αφιερωμένης σε φίλους, οικογένειες, θάλασσα και σε ότι μας ευχαριστεί. Πόσο μάλλον το φετινό καλοκαίρι που όλοι μας έχουμε ιδιαίτερα αυτή την ανάγκη μετά τον ιδιαίτερο χειμώνα που περάσαμε.

Τέτοιες εικόνες πυροδοτεί και ο βασιλιάς των αποσταγμάτων, το ούζο που πάντα έχει την τιμητική του στο τραπέζι της παρέας. Κάθε γουλιά του ξυπνάει μέσα μας γλυκές αναμνήσεις και μας δίνει την ελπίδα για ακόμη περισσότερες. Οι λάτρεις της ιδιαίτερης γεύσης του θα το αναζητήσουν στα οικογενειακά τραπέζια και στις ηλιόλουστες εκδρομές που προσμένουμε να έρθουν.

This image has an empty alt attribute; its file name is tu6qx9qj.jpg

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις για περισσότερα από 120 χρόνια. Κάθε μέρα με ήλιο, είναι μέρα με Πλωμάρι. Απολαμβάνουμε το παραδοσιακό απόσταγμα Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ως συνοδευτικό μεζέδων/ ευφάνταστων συνταγών ή και μόνο του

Μπορεί και το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό, κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια και διαχρονικά. Με όχημα τον ήλιο και το σύμβολο του καλοκαιριού, δημιουργώντας θετικά συναισθήματα και προσμονή για τις καλύτερες μέρες που μας περιμένουν το ούζο Πλωμαρίου στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας. Είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε και πάλι δειλά-δειλά καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο και να «ταξιδεύουμε» με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο Πλωμαρίου, άλλωστε όταν έχει Ήλιο…… έχει Πλωμάρι!Στην υγειά μας!

Αδιαπραγμάτευτη και αυθεντική αξία, το αγαπημένο μας απόσταγμα μας συνοδεύει στην αντίστροφη μέτρηση για ένα καλοκαίρι που θα μας «αποζημιώσει».