Μεταξύ των 9 ελεγχόμενων, για φορολογικές παραβάσεις, περιλαμβάνονται μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος στην Αθήνα, νυχτερινό κλαμπ στο Ελληνικό, και κατάστημα ΜΚΟ στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σε έλεγχο στο ιατρείο της γυναικολόγου, το κλιμάκιο που διενεργούσε τον έλεγχο, διαπίστωσε διοικητικές παραβάσεις του «Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών» -μη ορθή ενημέρωση του τηρούμενου Βιβλίου Εσόδων-Εξόδων.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κλαμπ του Ελληνικού, συνελήφθησαν οι δύο συνιδιοκτήτες, καθώς προέκυψε κατά τον έλεγχο, ότι δεν είχαν εκδοθεί εννέα αποδείξεις συνολικής αξίας 810 ευρώ, διαπιστώθηκε ότι τρεις εργαζόμενοι δεν ήταν καταχωρημένοι στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.) ενώ το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας.

Σε άλλη περίπτωση, κατά τον έλεγχο σε κατάστημα μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με έδρα στο Ολυμπιακό χωριό, οι υπεύθυνοι δεν επέδειξαν στους αστυνομικούς φορολογικά στοιχεία και έγγραφα νομιμοποίησης του συλλόγου, και για αυτή την περίπτωση θα ακολουθήσει περαιτέρω φορολογικός έλεγχος των δραστηριοτήτων της.

Φορολογικές παραβάσεις διαπιστώθηκαν επίσης, σε καφετέρια στα Κάτω Πατήσια, σε ταβέρνα στο Κρυονέρι, σε αναψυκτήριο και σε σνακ-μπαρ στο Γαλάτσι, καθώς και σε δύο εστιατόρια στη Γλυφάδα. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.