Η Ρέα Τουτουνζή συμμετείχε στα καλλιστεία του 1994 και στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Από τότε και για αρκετά χρόνια περπάτησε σε πολλές πασαρέλες τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ στη χώρα μας.

Το πρώην μοντέλο όμως δοκιμάστηκε και ως ηθοποιός αφού συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Το Σεπτέμβρη του 2012 ανακοινώθηκε η αναγγελία του γάμου της και από τότε η Ρέα Τουτουνζή πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Όπως λένε στο newsbeast.gr άνθρωποι που την ξέρουν καλά, εκείνη δεν αντέχει τα κουτσομπολιά και τα υπονοούμενα. Της αρέσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δε διστάζει να απαντά με ειλικρίνεια, όταν τη ρωτούν. Γι’ αυτό και πρόσφατα αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που έκανε, χωρίς να διευκρινίζει ακριβώς, και τη στήριξη της οικογένειάς της.

Η Ρέα Τουτουνζή όμως, διανύει και μια πολύ ευχάριστη περίοδο στα επαγγελματικά της αφού παρουσιάζει τη «Bridal Expo», μια εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη βάπτιση και το γάμο και λέγεται «Dream Day». Σε αυτή την εκπομπή το πρώην μοντέλο και οι συνεργάτες της διαφημίζουν κατά βάση έλληνες επιχειρηματίες.

Στην προσωπική της ζωή δεν επέλεξε να παντρευτεί, απλά γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής της, όπως έχει και η ίδια πει. Εκείνος της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχθηκε. Τα καλοκαίρια της τα περνά συνήθως στην Πάρο, εκεί όπου μένει και ο πατέρας της, ο οποίος, με παρότρυνσή της, δεν ήρθε να μείνει στην Αθήνα. Και η απόφασή του να μετακομίσει την έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Η Ρέα Τουτουνζή στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται και φροντίζει να παραμένει κομψή και όμορφη.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».