Το 2020 ήταν αναμφισβήτητα μία διαφορετική χρονιά για όλους με πρωτόγνωρες, δύσκολες στιγμές για όλους μας. Φέτος, λοιπόν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν η LEROY MERLIN, η εταιρία που πρώτη έφερε το Black Friday στα είδη σπιτιού στην Ελλάδα το 2017, αποφάσισε ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο και… εκτενέστερο από τις κλασικές Black Friday προσφορές που είχες συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχει ετοιμάσει ευθύς αμέσως…

Αλλάζοντας τη Black Friday: Πραγματικές ευκαιρίες για το σπίτι σου, για ΤΡΕΙΣ εβδομάδες!

Η LEROY MERLIN για ακόμη μία χρονιά φροντίζει για το σπίτι μας και παρουσιάζει τρεις εβδομάδες μοναδικών προσφορών για το σπίτι, από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πραγματικά χρηστικών για την εποχή που διανύουμε, μετατρέποντας το Black Friday σε μία αξέχαστη περίοδο προσφορών που υπόσχονται να προσδώσουν στους προσωπικούς σας χώρους ζεστασιά και εορταστική διάθεση.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Εβδομάδα 1η – Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως Κυριακή 22 Νοεμβρίου: Έκπτωση -30% σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης όπως αερόθερμα, θερμοπομπούς, σόμπες αλογόνου-χαλαζία, καλοριφέρ λαδιού και κονβέκτορες, για ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι. Μπορείς να δεις όλες τις προσφορές για ηλεκτρική θέρμανση συγκεντρωμένες εδώ!
  • Εβδομάδα 2η και 3η: (Σσσσ, είναι μυστικό ακόμη!)
    Μείνε συντονισμένος στο leroymerlin.gr για να μάθεις πρώτος τα εβδομαδιαία hot deals που κρύβονται πίσω από την δεύτερη και τρίτη εβδομάδα προσφορών. Αν πάλι ξεχνάς εύκολα (όπως και εμείς), μπορείς να γραφτείς στο δωρεάν newsletter της LEROY MERLIN για να είσαι σίγουρος ότι θα ενημερωθείς έγκαιρα όταν αποκαλυφθούν!

Tip #1: Όλοι οι πελάτες εξυπηρετούνται για αγορές καυσίμων θέρμανσης (Pellet, καυσόξυλα, μπρικέτες) από τα καταστήματα LEROY MERLIN. Οι πελάτες προμηθεύονται τα καύσιμά τους αποκλειστικά από το χώρο οικοδομικών υλικών ή το χώρο παραλαβής προϊόντων.

Tip #2: Γνώριζες ότι τα καταστήματα της LEROY MERLIN παραμένουν ανοιχτά για τους πελάτες χονδρικής;  Διάβασε περισσότερα παρακάτω…

Online εκπτώσεις και προσφορές για αγορές με ασφάλεια και άνεση!

Φέτος προέχει η ασφάλεια οπότε θα βρεις όλες τις προσφορές και τις ευκαιρίες online, στο site της LEROY MERLIN για εύκολες αγορές “made in your home”! Στο eshop τους, λοιπόν, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης αυτην την περίοδο, μπορείς να κάνεις το Black Friday “home shopping” σου από τον καναπέ σου, με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Γιατί όμως να επιλέξεις το leroymerlin.gr;

Για τους εξής 5+1 λόγους:

  • Λόγος #1: Έχει τεράστια ποικιλία σε είδη σπιτιού με την ποιότητα και την αξιοπιστία της LEROY MERLIN! (Συνολικά πάνω από 30.000+ προϊόντα!) 
  • Λόγος #2: Διαθέτει πλέον και chat support για πιο άμεση εξυπηρέτηση!
  • Λόγος #3: Μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα και με άτοκες δόσεις, με πιστωτική και χρεωστική κάρτα!
  • Λόγος #4: Διαθέτει πάνω από 250+ σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα!
  • Λόγος #5: Έχει τηλεφωνική υποστήριξη στο 2111 20 30 40!
  • BONUS: Και όλα αυτά σε απίστευτες τιμές!

Και αν είμαι επαγγελματίας, πώς θα εξοικονομήσω χρήματα;

Τότε θέλουμε την προσοχή σου γιατί αυτό θα σε ενδιαφέρει: Οι κάτοχοι επαγγελματικού ΑΦΜ μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα LEROY MERLIN και να εξυπηρετηθούν κανονικά κατά τη διάρκεια του lockdown. Συνεπώς, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μπορείς ακόμα να μας επισκεφθείς και και να εξακολουθείς να κρατάς τα έξοδα της επιχείρησής σου χαμηλά.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ

Πώς μπορεί η LEROY MERLIN να με βοηθήσει να περάσω δημιουργικά το χρόνο μου στο σπίτι;

Σου έχουμε καλά νέα και για αυτό! Τους HOMISTAS τους έχεις ακούσει; Αν όχι, τότε ευκαιρία να τους γνωρίσεις! Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα DIY communities στην Ελλάδα που ασχολούνται φανατικά με το να δίνουν έμπνευση στην καθημερινότητά μας μέσα από έξυπνες κατασκευές για το σπίτι! Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον μπες στην ενότητα HOMISTAS στο site της LEROY MERLIN και βρες δεκάδες έξυπνες DIY προτάσεις και video, για δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι!

Tip: Έχουν και πολύ ενεργό facebook group με περισσότερα από 6.000 μέλη! Μπορείς να κάνεις join με δύο κλικ πατώντας εδώ!

Άρα για τις καλύτερες προσφορές σε είδη σπιτιού, μόνο LEROY MERLIN;

Πολύ σωστά! Και φέτος ο #1 προορισμός για προσφορές σε προϊόντα για το σπίτι είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN! Βρες λοιπόν τις ευκαιρίες εκείνες που θα κάνουν τον χρόνο σου στο σπίτι λιγάκι πιο ευχάριστο και θα σου φτιάξουν το κέφι ενόψη των Χριστουγέννων! Και αν έχεις όρεξη, πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις για όσα θα ήθελες να αλλάξεις στο σαλόνι, τη κουζίνα, το μπάνιο, τη βεράντα, την κρεβατοκάμαρα ή οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλεις. Τα υπόλοιπα άφησέ τα στο leroymerlin.gr!

Πώς δε θα χάσω ποτέ ξανά προσφορές και hot tips για το σπίτι μου;

Θες να ενημερώνεσαι πρώτος για τις καλύτερες προσφορές για είδη σπιτιού στην Ελλάδα; Γίνε ΔΩΡΕΑΝ μέλος στο LEROY MERLIN Club και θα είσαι από τους πρώτους που μαθαίνουν τι νέο παίζει.

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Μπες στο leroymerlin.gr
  2. κάνε εγγραφή με τα στοιχεία σου
  3. … και καλώς ήλθες!