Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο «Manga Nights Party» του Inbi Japanese Fusion Restaurant. Ένα πρωτότυπο event που έντυσε θεματικά το γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου με τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει τα Manga comics που ξεκίνησαν από την Ιαπωνία στα τέλη του 19ου αιώνα και εξαπλώθηκαν παγκοσμίως δημιουργώντας φανατικούς αναγνώστες.

Το εστιατόριο καλωσόρισε του επισκέπτες του σε ένα χώρο με Manga επιρροές και λεπτομέρειες σε μια βραδιά που εξελίχθηκε απολαυστική. Highlight της βραδιάς οι δύο οικοδέσποινες που υποδέχθηκαν τους καλεσμένους του Inbi ντυμένες στο στυλ και στα χρώματα που χαρακτηρίζουν τις ηρωίδες των Manga, δροσίζοντας τους με special shots που δημιουργήθηκαν ειδικά για το event. Με τις πινελιές των Manga να διακοσμούν το περιβάλλον, από την γιγαντοοθόνη που έπαιζε διαρκώς σκηνές από Manga comics μέχρι και τα θεματικά sous verres και sous plats, τα δύο κορίτσια έγιναν μέρος της ιστορίας, παρεμβαίνοντας στο καθιερωμένο σκηνικό. Πέρα από τις βασικές παραγγελίες, οι οικοδέσποινες προσέφεραν tailor made γευστικές εκπλήξεις όπως tempura τυλιγμένη και hand rolls τοποθετημένα σε χαρτί από Manga comic.


Την ξεχωριστή, υψηλή γαστρονομία του Inbi απόλαυσαν οι φίλοι αλλά και οι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση των οικοδεσποινών που με την παρουσία τους και το φιλικό κλίμα που δημιούργησαν μετέδωσαν την ατμοσφαιρικότητα της Manga αισθητικής σε κάθε τραπέζι. Το κέφι του κόσμου απογειώθηκε υπό τους ήχους του Guest Dj Νίκου Διαμαντόπουλου που έδεσαν ιδανικά με την Manga διάθεση της βραδιάς.

Το Inbi συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, έχοντας διαγράψει μια συνεχώς ανοδική πορεία από την έναρξη λειτουργίας του το 2009 μέχρι και σήμερα. Οι εξαιρετικές γαστριμαργικές δημιουργίες που προσφέρει στους φανατικούς φίλους του ειναι αποτέλεσμα της εμπειρίας των Executive Chefs Παναγιώτη Τζιουρτζούμη και Σταμάτη Σκριάπα, και του Sushi Chef Takaaki Otsuka και συμπληρώνονται υποδειγματικά από τα μοναδικά cocktails του Head Bartender Αλέξη Σιμωνίδη. Από το 2011 το Inbi υποδέχεται τους φίλους του κατά την καλοκαιρινή περίοδο στο Costa Navarino, μεταφέροντας με επιτυχία το Japanese Fusion περιβάλλον του σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.


Info

Ημέρες-Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο: 20.30-αργά, έως 01.00 (κουζίνα)

Ηρακλείτου 21, Κολωνάκι

τηλ. 210 3392090

www.inbi.gr

 Αν θέλετε να είστε ενήμεροι για όλα τα ενδιαφέρονται events που συμβαίνουν στην πόλη, κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Athens App By GreekGuide.com και απλά… κάντε attend σε αυτά που ξεχωρίσατε!