Από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού ήθελε να πάει στο λιμάνι του Πειραιά μαζί με τα παιδιά της. Δεν ήξερε όμως ότι ο οδηγός ταξί, εκτός από απατεώνας ήταν και λίγο οξύθυμος.

Αφού στη διάρκεια της διαδρομής πήρε μαζί του άλλους δύο πελάτες (6 συνολικά μέσα στο ταξί), κατέβασε την άτυχη γυναίκα στην Ποσειδώνος. Και όλα άρχισαν όταν της είπε το αντίτιμο της διαδρομής.

«Είναι 17,5 ευρώ και μαζί με τις αποσκευές 20!», είπε στην έκπληκτη γυναίκα που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι για 2 σακ βουαγιάζ θα πλήρωνε επιπλέον 2,5 ευρώ.

Η γυναίκα φυσικά αντέδρασε και, αφού πρώτα τον πλήρωσε, αποφάσισε να πάει στο πλησιέστερο ταξιδιωτικό πρακτορείο, προκειμένου να καλέσει την αστυνομία για να λυθεί η διαφορά. Ο εκνευρισμένος οδηγός την ακολούθησε και αφού τις έβαλε με βία μέσα στο στόμα τα ρέστα, την έσυρε από τα μαλλιά και την κοπάνησε πάνω στην πόρτα του ταξί.

Και όλα αυτά μπροστά στα δύο παιδιά της, εκ των οποίων το ένα ήταν μόλις 4 χρονών. Τώρα η γυναίκα περιμένει να δει αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα η καταγγελία που έκανε στο ΣΑΤΑ.