«Επικοινωνία της Πολιτικής και η Πολιτική της Επικοινωνίας». Αυτό ήταν το θέμα της ομιλίας του πρώην Υπουργού Παιδείας κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου στην γεμάτη από φοιτητές και καθηγητές αίθουσα εκδηλώσεων του New York College.

Ο πρόεδρος του Κολλεγίου κ. Ηλίας Φούτσης υποδέχτηκε τον κ. υπουργό και τόνισε προς φοιτητές ότι έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά σημαντικά από πρώτο χέρι και τους προέτρεψε να κάνουν ερωτήσεις στο τέλος.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε σε ένα οικείο περιβάλλον, μιας και έχει διδάξει σε πανεπιστημιακό επίπεδο, πολιτικές επιστήμες και επικοινωνία, περιέγραψε την σημασία της επικοινωνίας στην πολιτική, αλλά και στον επιχειρηματικό τομέα.

Για την σωστή επικοινωνία τόνισε, είναι απαραίτητη η ειλικρίνεια, όπου μέσω της επιλογής του κατάλληλου τρόπου επικοινωνίας μπορεί να δώσει το σωστό μήνυμα στους αποδέκτες στους οποίους απευθύνεται.

Εν συνεχεία, ο κ. Σπηλιωτόπουλος συζήτησε με τους φοιτητές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους καταχειροκροτούμενος στο τέλος.


O πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος με τον Πρόεδρο του Κολλεγίου κ. Ηλία Φούτση και στελέχη του Κολλεγίου


Ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος με τους φοιτητές του Κολλεγίου


Ο πρόεδρος του Κολλεγίου κ. Ηλίας Φούτσης


Ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος εν ώρα διάλεξης στους φοιτητές του Κολλεγίου


Ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος εν ώρα διάλεξης στους φοιτητές του Κολλεγίου


Ο πρόεδρος του Κολλεγίου κ. Ηλίας Φούτσης και ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος


Ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος με τον Πρόεδρο του Κολλεγίου κ. Ηλία Φούτση και τον κ. Δημοσθένη Δαββέτα καθηγητή του New York College.