Απολαύστε τις ζεστές στιγμές των γιορτών προσφέροντας στους αγαπημένους σας κρασιά από την σειρά οίνων παλαίωσης «IANOS», του οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη.

Η σειρά οίνων παλαίωσης «IANOS» αποτελείται από πλούσια κρασιά με ισχυρή προσωπικότητα, που ωριμάζουν σε γαλλικά δρύινα βαρέλια στην κάβα του οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη.

Τα κρασιά της σειράς, υπόσχονται κορυφαία απόλαυση και εξασφαλίζουν αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς, χρίζονται έτσι απαραίτητα για να συνοδεύσουν τις εκλεκτότερες γευστικές δημιουργίες και τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Η σειρά περιλαμβάνει: IANOS Chardonnay, IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Syrah και IANOS Cava.

Αναλυτικότερα, το κρασί IANOS Chardonnay, οίνος λευκός συνοδεύει ιδανικά πλούσια λευκά πιάτα με έντονη «προσωπικότητα» (π.χ. ψάρια με λευκές σάλτσες, συναγρίδα ψητή, κοτόπουλο γεμιστό καθώς επίσης και μαλακά τυριά όπως camembert, brie, roquefort).

Το ερυθρό κρασί IANOS Cava αποτελεί την επιλογή των άριστων βαρελιών από την υπόγεια κάβα του Άγγελου Ρούβαλη. Ένα κρασί ικανό για μακροχρόνια παλαίωση με έντονο αρωματικό προφίλ. Ταιριάζει εξαιρετικά με πιάτα με πολύ ισχυρή αλλά αρμονική προσωπικότητα (κρέατα, στιβαρό κυνήγι). Τα δυνατά τυριά θα αναδειχθούν μαζί του. Η διατήρηση στη κάβα για πολλά χρόνια υπόσχεται πιο μεγάλη απόλαυση.

Ο πρόσφατα βραβευμένος με Χρυσό Μετάλλιο από τον διεθνή διαγωνισμό αξιολόγησης κρασιού «Mundus Vini 2012, οίνος IANOS Cabernet Sauvignon 2004, αποτελεί εξαιρετικό δείγμα της αριστοκρατικής αυτής ποικιλίας. Συνοδεύει και αναδεικνύει πλούσια πιάτα με ισχυρό χαρακτήρα, όπως κόκκινα κρέατα με δυνατές σάλτσες, κυνήγι, κίτρινα τυριά, ζυμαρικά με πλούσιες ερυθρές και πικάντικες σάλτσες.

Το κρασί IANOS Syrah, γεύση μαλακή και αγαπητή στο ελληνικό γούστο, με πλούσιο άρωμα, συνοδεύει ιδανικά πιάτα αντίστοιχα έντονης προσωπικότητας (κρέατα με κόκκινες σάλτσες, φτερωτό κυνήγι, κίτρινα τυριά, κ.λ.π.).

Προσφέροντας ως δώρο κρασί παλαίωσης από τη σειρά «Ιανός», προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο εξαιρετικής ποιότητας. Η κίνησή σας αυτή, είναι αρκετή για να φέρει την απόλαυση στο τραπέζι και φυσικά δίνετε την ευκαιρία στους φίλους σας να αναβαθμίσουν την κάβα τους προσθέτοντας ένα κρασί μακρόχρονης παλαίωσης.

Η εμπορική διάθεσή των προϊόντων του Άγγελου Ρούβαλη γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.