Γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελείωσε επίσης και ανώτερη σχολή ηλεκτρονικών.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη σχολή, συμμετείχε στην πρώτη μεγάλη περιοδεία που έκανε το Εθνικό με το «Άρμα Θέσπιδος» στα έργα «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και «Το φυντανάκι» του Παντελή Χορν.

Ακολούθησε μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση και το θέατρο με τους περισσότερους συναδέλφους του να λένε τα καλύτερα. Ίδρυσε την εταιρεία θεάτρου «ΘΕώΡΗΜΑ» και έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής αυτής.

Το 1999 η εταιρεία αυτή απέκτησε τη δική της στέγη στο θέατρο Μέλι. Σε αυτό το θέατρο ανέβαιναν πολλές αξιόλογες παραστάσεις και πάντοτε συγκέντρωνε αρκετό κόσμο. Όμως, πριν από μερικά χρόνια η κατάσταση έξω από αυτό δεν θύμιζε σε τίποτα την παλιά καλή Αθήνα.

Τοξικομανείς και εγκληματικότητα μόνο με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να αναγκαστεί να το κλείσει. Θέλει βέβαια να το ανοίξει ξανά αλλά είναι πολύ δύσκολο αν δεν βοηθήσουν στον καθαρισμό της περιοχής.

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, με την εταιρεία θεάτρου «Θεώρημα» παρουσιάζει στο θέατρο Άλμα κάθε Δευτέρα και Τρίτη το έργο «Βρώμικες Ιστορίες» του Τσαρλς Μπουκόφσκι στην οποία παίζουν, εκτός από εκείνον, και οι Νόνη Ιωαννίδου, Όθωνας Μεταξάς.

Πρόκειται, όπως λέει, για μια συρραφή έργων που περιγράφουν την εγκατάλειψη και την απελπισία των ανθρώπων από τα σαθρό κυβερνοκράτος, μέσα από τα προσωπικά τους βιώματα και ότι δεν τους δίνεται η ευκαιρία ούτε και η δύναμη να παλέψουν για μια καινούργια ελπίδα.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι από τους ηθοποιούς που έχουν άποψη. Πιστεύει ότι έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά δύσκολο σημείο και το έργο που παρουσιάζουν τα λέει όλα. Βέβαια, υποστηρίζει ότι είναι καλό να πράττεις και να προσπαθείς για αυτά που θες.

«Γιατί τίποτα δεν προσφέρεται απλόχερα», λέει. Στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει και φροντίζει να ενημερώνεται για όλα. Εκτός αυτού όμως, βοηθάει και τους νέους ανθρώπους να αναδείξουν το ταλέντο τους ενώ όχι βοηθήσει και οικονομικά κόσμο που χρειάστηκε τη βοήθειά του. Πράγματα, όμως, για τα οποία δε θέλει να μιλά. Εύχεται μόνο να καταφέρουν οι Έλληνες να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματά τους.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».