Η αναμονή τελείωσε για τους λάτρεις του καφέ Nespresso καθώς η εταιρεία αποκάλυψε τις νέες Εκλεκτές Ποικιλίες Variations για το 2012.

Για τις Variations του 2012, οι Coffee Experts της Nespresso διερεύνησαν μια νέα προσέγγιση, δουλεύοντας μόνο με μία «οικογένεια αρωμάτων», για να δημιουργήσουν τρεις διαφορετικές εμπειρίες καφέ.

Η νέα σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών Variations προκύπτει από το συνδυασμό της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto, και των φυσικών αρωμάτων που αποκαλύπτουν οι θεσπέσιες γευστικές νότες τριών διαφορετικών καρπών: Καρύδα, Φουντούκι και καρποί Μακαντέμια.

Οι ποικιλίες της σειράς διαθέτουν ένταση έξι (σε κλίμακα ένα ως δέκα) και με τα λαχταριστά τους αρώματα αποτελούν το απαραίτητο συνοδευτικό για τους εορτασμούς της σεζόν.

Variations 2012

Καρύδα: Η τέλεια αρμονία που επιτυγχάνεται με τις νότες καρύδας και την Εκλεκτή Ποικιλία
Livanto δημιουργεί μια γευσιγνωστική εμπειρία που θυμίζει τα μπισκότα μακαρόν καρύδας.

Φουντούκι: Ο συνδυασμός από ελαφρά καβουρδισμένες νότες φουντουκιού με την Εκλεκτή Ποικιλία Livanto αποκαλύπτει γεύσεις πραλίνας χαρίζοντας μια θεσπέσια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη γεύση στο στόμα.

Καρποί Μακαντέμια: Οι πλούσιες γεύσεις των καρπών μακαντέμια σε συνδυασμό με τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto, αναπτύσσουν μια απρόσμενη φρεσκάδα που τονίζεται με νότες εσπεριδοειδών.

Μπορείτε να απολαύσετε τις Εκλεκτές Ποικιλίες Variations 2012 ως espresso (40ml), ή σε συνδυασμό με γάλα.
Η Εκλεκτή Ποικιλία Variation Φουντούκι γίνεται ένας απολαυστικός Latte macchiato αποκαλύπτοντας γεύση πραλίνας και απαλές νότες καραμέλας και καβουρδισμένων καρπών.

Η Variation Καρύδα, χάρις την ιδανική γευστική ισορροπία της καρύδας με το γάλα, δημιουργεί έναν Latte Macchiato με απαλή και ελαφριά υφή. Όσοι προτιμούν τον Cappuccino μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνταγή παρασκευασμένη με την Variation καρποί Μακαντέμια. Οι πλούσιες νότες του καρπού μακαντέμια διηθούνται στον βελούδινο αφρό γάλακτος για έναν κομψό γευστικά Cappuccino με ελαφρές νότες καβουρδισμένου καφέ.

Οι Εκλεκτές Ποικιλίες Variations θα είναι διαθέσιμες για λίγες εβδομάδες.

Ανακαλύψτε τις Variations 2012 στις Nespresso Boutiques
(Ψυχικό, Κολωνάκι, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη) ή στο www.nespresso.com/variations.