Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατρέως και Γούναρη. H κυκλοφορία των οχημάτων επί των καθέτων οδών Πατρέως, Παντανάσσης, Βότση και Φιλοποίμενος θα διεξάγεται κανονικά.

Λογω των έργων θα καταργηθούν όλες οι θέσεις  ελεγχόμενης στάθμευσης, δικύκλων, φορτοεκφόρτωσης, δικαστικών, Μ.Μ.Ε., ξενοδοχείων, Σχολών Οδηγών, Προξενείων, χρηματαποστολών κ.λπ. που έχουν εγκριθεί και οριοθετηθεί με αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου στο τμήμα της οδού Ρ. Φεραίου που πεζοδρομείται.

Η εξυπηρέτηση των αναγκών τροφοδοσίας των καταστημάτων που βρίσκονται επί του ανωτέρω τμήματος της οδού Ρ. Φεραίου θα γίνεται από τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης που βρίσκονται στις κάθετες οδούς από 21:00 – 10:30 και από 15:00 – 17:00.

Οι θέσεις για την εξυπηρέτηση του Ιδιωτικού Μαιευτηρίου επί της οδού Ρ. Φεραίου μεταφέρονται επί της οδού Φιλοποίμενος.

Τροποποιούνται τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων της γραμμής Νο 1, τα οποία πλέον θα διέρχονται από τις οδούς Ρ. Φεραίου – Ερμού – Μαιζώνος – Δημ. Γούναρη.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας τμήματος της οδού Κανάρη , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου και Μαιζώνος , από σήμερα μέχρι την Παρασκευή από τις 07:30 μέχρι τις 3 το μεσημέρι λόγω εργασιών για την αποκατάσταση των αγωγών αποχέτευσης. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων , φορτηγών, λεωφορείων κλπ επί των οδών Ρήγα Φεραίου και Μαιζώνος θα διεξάγεται κανονικά.

Την Παρασκευή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της βόρειας πλευράς της οδού Γούναρη , μεταξύ των οδών Κορίνθου και Κανακάρη, μπροστά από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, λόγω στάθμευσης γερανοφόρου οχήματος για εργασίες ανύψωσης υλικών.