Με μια λιτή, αλλά πλημμυρισμένη με δεκάδες παιδικά χαμόγελα, εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Παιδικού Χωριού πάνω στο λόφο του Φίλυρου, η WIND παρέδωσε την επιταγή με το ποσό των 24.173 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία αλληλεγγύης που πραγματοποίησε η εταιρεία με αφορμή την παρουσία της ως χορηγός στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 1η Απριλίου.

Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια ήταν η WIND Running Team.

Κατά την παράδοση της επιταγής ο κος Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND δήλωσε:

«Παραδίδουμε σήμερα εκ μέρους των 700 μελών της WIND Running Team, των 16.500 φίλων της WIND στο facebook, των 5000 δρομέων του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, αλλά και των 6 πρεσβευτών της WIND Running Team τη Φαίη Σκορδά, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Πάνο Βλάχο, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σοφία Γκόσιου και την Ελένη Τσολάκη, την επιταγή με τις 24.173 ευρώ στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Γιατί Στην Πράξη αυτό που αξίζει περισσότερο από καθετί είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών».

Η κα Ζωή Δανιηλίδου, Πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς τονίζοντας ότι:

«Στις μέρες μας τέτοιες πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης μας συγκινούν πραγματικά και ιδιαίτερα αν προέρχονται από ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως αυτή της WIND».

Στο τέλος της εκδήλωσης η WIND μοίρασε δώρα και πασχαλινά αυγά σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού, ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών του Πάσχα.