Την άμεση διαβίβαση της υπόθεσής του στον εισαγγελέα, για να μπορέσει εκεί να αποδείξει την αθωότητά του ζητεί πλέον ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος από τις αρχές της εβδομάδας κατηγορείται ότι παρέβη τη νομοθεσία περί πόθεν έσχες.
Ο σύζυγος της Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζει μιλώντας στο «Βήμα» πως το «αμάρτημα» που πληρώνει είναι το ότι είναι παντρεμένος με την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επισημαίνοντας πως αν δεν υπήρχε η σχέση του με την πολιτικό, κανείς δεν θα τον ενοχλούσε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «με μια κίνηση που, αν δεν περιείχε δόλο, δηλώνει τουλάχιστον ανικανότητα, ένας ανώτατος δικαστικός πλήγωσε τόσο την επαγγελματική μου όσο και την ολυμπιακή μου ταυτότητα. Ο κ. Νικολούδης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί». Σημειώνεται ότι ο Π. Νικολούδης δέχθηκε συνεργάτη της κ. Μπακογιάννη στο γραφείο του την περασμένη εβδομάδα και τον πληροφόρησε ότι δέχτηκε ανώνυμη καταγγελία για την κίνηση 1 εκατ. δολαρίων μια μέρα προτού σταλεί το έμβασμα από την τράπεζα του Κολωνακίου!

«Δεν μου άρεσαν ποτέ οι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι έγιναν τόσο πολλές αστοχίες και εσφαλμένοι χειρισμοί συμπτωματικά σε μένα που έχω παντρευτεί συγκεκριμένη πολιτικό», σχολιάζει ο κ. Κούβελος. «Από τότε που παντρεύτηκα τη Ντόρα έχω μπλέξει σε μια απίστευτη γραφειοκρατική περιπέτεια», υποστηρίζει, κάνοντας λόγο για κίνητρα που μοναδικό στόχο έχουν την σπίλωση της συζύγου του. «Ως εδώ!» λέει χαρακτηριστικά.