Ο καφές αποτελεί αναμφισβήτητα το «Α» και το «Ω» για ένα καφέ, ενώ όπως είναι φυσικό πολλές φορές παίζει ιδιαίτερο ρόλο και στα εστιατόρια. Οι ανάγκες βέβαια είναι διαφορετικές, όμως ένας καλός καφές θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως τόσο σε μια καφετέρια όσο και σε ένα εστιατόριο, μετά το γεύμα. Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον espresso και εκτός από το «χέρι» του μπαρίστα ιδιαίτερο ρόλο διαδραματίζει η μηχανή. Για να επιλέξει κανείς μια οικιακή μηχανή τα πράγματα είναι σχετικά πιο απλά, όμως για τα καταστήματα η κατάσταση περιπλέκεται. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr