Στις μεθόδους και στα κριτήρια επιλογής του κατάλληλου προσωπικού για τους τομείς της εστίασης και του HORECA, αναφέρεται ο διευθυντής τμήματος στελέχωσης προσωπικού για την Adecco Eλλάδος, Χάρης Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο supply.gr. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρήσεις αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα διαθέτει όρεξη και κίνητρο να ενταχθεί στον οργανισμό τους σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Εκ των πραγμάτων κυριαρχούν ορισμένα χαρακτηριστικά, τα οποία ζητούν όλοι οι κλάδοι για όλες τις θέσεις και για όλες τις ειδικότητες. Διαβάστε το άρθρο στο supply.gr…