Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στα δυτικά της Θεσσαλονίκης προκάλεσε καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Οι κεραυνοί που έπληξαν το δίκτυο της ΔΕΗ, προκάλεσαν τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος και του νομού Θεσσαλονίκης. Οι βλάβες αποκαταστάθηκαν γρήγορα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε κάποιες περιοχές του Καλοχωρίου και της Σίνδου και σε περιοχές των Ν. Μαλγάρων και των Κιμίνων και της Χαλάστρας, ενώ παρέμεναν στο σκοτάδι μεγάλα τμήματα του Ωραιοκάστρου.

Επίσης, κεραυνοί έπληξαν και τις στέγες δύο κατοικιών, στο Καβαλάρι Λαγκαδά και στο Σταυροχώρι Κιλκίς, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης πυρκαγιές στις κεραμοσκεπές, που σβήστηκαν γρήγορα, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Επιπλέον, από τα νερά της βροχής δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της Νικόπολης, ενώ εξ αιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος είχαμε εκτροπή νταλίκας από το δρόμο, στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα καθόδου προς την πόλη.

Αυτή την ώρα, η νεροποντή σταμάτησε και η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στα σημεία που προκλήθηκαν οι ζημίες και προσπαθούν να αποκαταστήσουν πλήρως την ηλεκτροδότηση.