Στα χρώματα της Γαλλικής σημαίας φωταγωγήθηκε απόψε το Δημαρχείο του Βόλου, αποτίοντας φόρο τιμής στα δεκάδες αθώα θύματα των τρομοκρατών στην γαλλική πρωτεύουσα.

Οι σημαίες της Γαλλίας, της Ελλάδος, του Βόλου και της Ε.Ε. κυματίζουν μεσίστιες έξω από το εμβληματικό δημαρχιακό μέγαρο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Αργά απόψε, μετά τα μεσάνυχτα, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μόλις φθάσει από το Ηράκλειο της Κρήτης, θα μεταβεί στο Δημαρχείο, για να αφήσουν οι ποδοσφαιριστές λουλούδια κάτω από την Γαλλική σημαία και να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του Παρισιού.

Γύρω από το Γαλλικό Προξενείο στον Βόλο έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική. Το ίδιο σκηνικό συμβαίνει και σε Γαλλικά Ιδρύματα στον Βόλο.

Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, θα τελεσθεί κοινή επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στο Δημαρχείο του Βόλου, από τον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο και τον καθολικό πάστορα του Βόλου πατέρα Πάολο. Θα παραβρεθεί και ο πρόξενος της Γαλλίας στον Βόλο Ρολάντ Φίσερ και σύσσωμη η γαλλική κοινότητα του Βόλου.