Ζεις στην Αθήνα, κυκλοφορείς στους δρόμους της, διασκεδάζεις στους ρυθμούς της, και κυρίως λες ότι την αγαπάς; Ξέρεις την πόλη καλύτερα από τον καθένα; Βγες και δείξε τη δική σου Αθήνα σ’ αυτούς που την ξέρουν μόνο από την τηλεόραση. Μάθε πώς.

Πριν από ένα χρόνο, το breathtakingathens.com αποφάσισε να φωτογραφίσει και να προβάλει την πιο όμορφη όψη της Αθήνας. Χιλιάδες Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν με τις δικές τους φωτογραφίες δημιουργώντας το μεγαλύτερο photostream της πόλης μέσα από το This is Athens.

Το επόμενο βήμα για την ανάδειξη της πόλης χρειάζεται τον καθένα μας ξεχωριστά… Γίνε κι εσύ Athens Local!

Ανέλαβε να γνωρίσεις τη δική σου Αθήνα σε ομάδες επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω του www.thisisathens.org, αφιερώνοντας όσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις.

Γίνε μέρος της «εμπειρίας» του ταξιδιού τους στην Αθήνα. Μοιράσου μαζί τους τα αγαπημένα σου στέκια ή τη μυστική σου κρυψώνα με την καλύτερη θέα της πόλης. Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις ιστορίας ή αρχιτεκτονικής. Επιβάλλεται να ξέρεις, ωστόσο, πού μπορείς να φας καλά και να διασκεδάσεις φθηνά. Η βόλτα διαρκεί τουλάχιστον δύο ώρες. Μία  μια ξένη γλώσσα είναι υπεραρκετή και να είσαι 18 ετών και άνω.

Η Αθήνα σε χρειάζεται…