Οι γεννημένοι στις 2 Ιουλίου είναι άνθρωποι, που διαισθάνονται και συγκινούνται ιδιαίτερα με τα συναισθήματα των άλλων. Μερικοί εκφράζουν αυτά τα αισθήματα συγκίνησης και άλλοι τα κρατάνε μέσα τους. Όσοι τα καταπιέζουν θα πρέπει να μάθουν να τα εκφράζουν περισσότερο, να είναι πιο χαλαροί, ενώ όσοι είναι υπέρ-εκφραστικοί με αυτά, να το μετριάσουν.

Είναι άτομα που συχνά ταλαιπωρούνται από προσωπικές αμφισβητήσεις και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτή η ανασφάλεια δεν είναι εμφανής στους άλλους και αυτό οφείλεται εν μέρη στο ότι όσοι έχουν γεννηθεί στις 2 Ιουλίου δεν θέλουν να γίνονται βάρος στους άλλους με τα προβλήματα τους. Το να ξεπερνάνε τις προσωπικές τους αμφιβολίες είναι ένα προσωπικό ζήτημα για αυτούς και δεν λειτουργούν γρήγορα στο να αναζητήσουν θετική ενίσχυση από τους άλλους.

Έχουν μια ζωή γεμάτη από φαντασιώσεις αλλά παραμένουν κλεισμένες στον υποσυνείδητο κόσμο τους, χωρίς να πραγματοποιούνται. Παρόλα αυτά είναι το κλειδί για αυτοκατανόηση είναι να αντιληφθούν την επίδραση των υποσυνείδητων φαντασιώσεων στην συναισθηματική τους ζωή και στην προσωπική τους εικόνα. Τέτοιου είδους αυτοεξέταση απαιτεί χρόνο και πνευματική ενέργεια, που στην περίπτωση αυτών των ατόμων μπορεί να ξοδευτεί κατά μεγάλο μέρος σε καθημερινές ανησυχίες. Αλλά αν κάνουν μια επένδυση στην προσωπική τους εξέλιξη, μπορεί να είναι αποδοτική στο να βελτιώσει την υγεία, την επαγγελματική του απόδοση και να τους οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές ζωής.

Πράγματι, ένα επιτυχημένος άνθρωπος γεννημένος αυτή την ημέρα είναι συχνά ικανός να ενσωματώσει τις φαντασιώσεις της ζωής του άμεσα στην υπηρεσία της καριέρας του. Οι σύντροφοι τους μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ενθαρρύνουν μια τέτοια ψυχολογική διεργασία.

Οι γεννημένοι στις 2 Ιουλίου, έχουν τέτοιο πλούτο και βάθος συναισθημάτων που αξίζει να το εξωτερικεύουν. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και δεν αντιδρούν καλά σε ό,τι αντιλαμβάνονται ως αντιπαράθεση, κατηγορία ή προσβολή.

Οι πιο εξωστρεφείς από αυτούς μπορεί να μπερδευτούνε όταν η καλοπροαίρετη, αλλά υπερβολικά συναισθηματική έκφραση τους παρεξηγείται. Από την άλλη ένας εσωστρεφής μπορεί να μην έχει την ικανότητα να χειριστεί την επιθετικότητα των άλλων και σε περίπτωση αντιπαράθεσης ή θα εκραγεί ή θα αποτραβηχτεί που είναι και το πιο συχνό.

Όταν καταφέρουν να εξισορροπήσουν την συναισθηματική με την φαντασιακή ζωή τους, βγάζουν μια σταθερότητα που αποσπά πιο επιθυμητές αντιδράσεις από τους άλλους.

Γεννημένοι στις 2 Ιουνίου: Hermann Hesse, Thurgood Marshall,Richard Petty

πηγή: eorti