Γραφεία πολιτικών κομμάτων και βουλευτών έβαλαν στο στόχαστρό τους άτομα που αποσπάστηκαν, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, από τη νυχτερινή πορεία των Αγανακτισμένων στα Χανιά.

Αρχικά έσπασαν την πόρτα των γραφείων της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», χωρίς όμως να μπουν στο εσωτερικό. Μπήκαν όμως στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή του κόμματος Χρήστου Μαρκογιαννάκη, όπου έσπασαν το τζάμι της εισόδου, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου και στην κυριολεξία διέλυσαν τα πάντα.

Οι δράστες κατέστρεψαν οτι βρήκαν στο πέρασμα τους ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε έναν εκτυπωτή τον οποίο πέταξαν και στον δρόμο.

Στη συνέχεια εισέβαλαν και στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη και Σήφη Βαλυράκη, αλλά εκεί συνάντησαν αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρησαν, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Είχε προηγηθεί, το μεσημέρι, η εισβολή ομάδας ατόμων στα γραφεία της Ν.Ε.Χανίων του ΠΑΣΟΚ τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ακολούθησε κατάληψη του δημαρχείου Χανίων η οποία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί.

Πηγή: Flashnews.gr