Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος που βρίσκεται η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο Σωκράτης Γκιόλας. Οι Αρχές, παρουσία εισαγγελέα, πήραν από το σπίτι του άτυχου δημοσιογράφου κούτες με υλικό, προκειμένου να εξετάσουν το περιεχόμενό του.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής παίρνουν καταθέσεις από τους γείτονες του δημοσιογράφου, ενώ εξετάζεται και το οπτικό υλικό από κάμερες στη Λ. Βουλιαγμένης για το ενδεχόμενο να έχουν καταγραφεί οι δράστες την ώρα που έβαζαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Επιπλέον εξετάζονται κάμερες καταστημάτων από την διαδρομή που συνήθιζε να ακουλουθεί ο δημοσιογράφος, μήπως και εντοπιστούν ύποπτες κινήσεις αγνώστων.

Από αύριο, η Αστυνομία αναμένεται να πάρει και νέες καταθέσεις από μάρτυρες και άτομα του περιβάλλοντος του Σωκράτη Γκιόλια, μετά τα αντικρουόμενα στοιχεία που προέκυψαν από καταθέσεις που έχουν ήδη δοθεί. Αύριο αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς και η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια, Αδαμαντία. Χθες, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας έδειξαν ότι τα όπλα που έκοψαν το νήμα της ζωής του Σωκράτη Γκιόλια, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανήκουν στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».