Αρνείται τις κατηγορίες ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7/9, όταν, αφού δεν συμμορφώθηκε με τα κυκλοφοριακά μέτρα που του υπέδειξε ο τροχονόμος λόγω της ΔΕΘ, προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία του εκνευρισμένος, τραυματίζοντας τον αστυνομικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ο οδηγός υποστηρίζει ότι ο τροχονόμος ήταν σε κακή κατάσταση, λιποθύμησε και μάλλον χτύπησε κατά την πτώση του στο έδαφος.

«Μια παρεξήγηση ήταν, έπεσε ο τροχονόμος και χτύπησε στο πεζοδρόμιο. Όχι (δεν τον χτύπησα), καθόλου, καθόλου», είπε αρχικά ο οδηγός. Παρά τις εικόνες ο οδηγός επιμένει πως το δικό του αυτοκίνητο δεν ακούμπησε τον τροχονόμο.

«Είχε μποτιλιάρισμα, λόγω της έκθεσης. Δεν τον ακούμπησα. Έπεσε, μάλλον λιποθύμησε, ζαλίστηκε, δεν ξέρω. Ήταν και πολύ χάλια το παιδί, χτύπησε και στο πεζοδρόμιο».

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού υποστηρίζει πως πριν από το συμβάν οι δύο άντρες είχαν μεταξύ τους έντονη λογομαχία και το κλίμα ήταν τεταμένο. «Υπήρχε ένας εκνευρισμός και μία λογομαχία, δεν υπάκουσε στις εντολές του τροχονόμου, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που έγινε», δήλωσε.