Την πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές, Στρατονίκη Βελισσαρίδη, που πέτυχε με τρία 20άρια και ένα 19άρι και 19.820 μόρια, την είσοδό της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, υποδέχθηκαν σήμερα ο πρύτανης κ. Σιάσος και η αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, καθηγήτρια Σοφία Παπαϊωάννου.

Kατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρύτανης κ. Σιάσος και η Αντιπρύτανις κ. Παπαϊωάννου εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην πρωτοετή φοιτήτρια για την εξαιρετική της επίδοση και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή της σταδιοδρομία. Η κ. Βελισσαρίδη, από την πλευρά της, εξέφρασε τη χαρά της που θα σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τόνισε την επιθυμία της να συμμετέχει ενεργά στην ακαδημαϊκή ζωή του Πανεπιστημίου.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, συγχαίρει την Στρατονίκη Βελισσαρίδη, καθώς και όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και όλες τις νεοεισαχθείσες φοιτήτριες, οι οποίοι και οι οποίες κατάφεραν να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις και να εισαχθούν στο πρώτο και μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας.