Ασύλληπτη είναι η τραγωδία για μια οικογένεια από τη Λουτρόπολη Θερμής στη Λέσβο. Ο 33χρονος Ραφαήλ, εκπαιδευτής παρά πέντε, σκοτώθηκε κάνοντας αυτό που αγαπούσε πολύ σε μια πτήση με το ανεμόπτερο που έμελλε να είναι και η τελευταία του.

Και η τραγικότητα δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών, αλλά στο πρόσωπο της μητέρας του, που την χτυπά η μοίρα για τρίτη φορά καθώς έχει χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, όπως σημειώνει ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο 33χρονος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών, όταν στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο που έμελλε να είναι και η μοιραία.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την θλίψη και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αλλά και στη τραγική μητέρα. Ήταν ένα παιδί με χρυσή καρδιά λένε με συγκίνηση οι συγχωριανοί του στη Θερμή της Λέσβου.