Για ολιγωρία των Αρχών κάνουν λόγο πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από τη φωτιά που κατέστρεψε με το μένος της αρκετές περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής. «Δεν πέρασε κανείς να μας πει κάτι για το πού να μείνουμε» καταγγέλλουν και τονίζουν πως έχασαν τα πάντα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega ο κ. Σάκης που το σπίτι του καταστράφηκε δήλωσε: «Με φιλοξενεί ένας φίλος, για δύο βράδια. Από σήμερα δεν μπορεί, οπότε είμαι στον αέρα. Περιμένουμε έναν αρμόδιο να έρθει, να μας πει τι αποζημιώσεις πρέπει να λάβουμε. Το σπίτι είναι καμένο ολοσχερώς. Είμαστε στην αναμονή. Δεν πέρασε κανείς να μας πει κάτι για το πού να μείνουμε.

Πρέπει να ψάχνουμε δεξιά – αριστερά να μάθουμε; Δεν πέρασε κανένας ούτε για αστείο. Κανένα ενδιαφέρον, τώρα πώς λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορώ να το καταλάβω».

«Δύο μέρες δεν έχει πατήσει κανένας αρμόδιος»

«Δεν έχω τίποτα, ό,τι φοράω είναι όλη μου η περιουσία. Καήκαμε μέσα σε μία πόλη, ανεπίτρεπτο αυτό από παντού και κανένας αρμόδιος δεν περνάει να δει τι γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι που τα σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς. Οι γείτονές μου είναι κάπου σε ένα ξενοδοχείο στην Ομόνοια» σημείωσε ο κ. Σάκης.

«Δύο μέρες δεν έχει πατήσει κανένας αρμόδιος», συμπλήρωσε κλείνοντας.