Με ανάρτησή στο Facebook, μια φίλη της 50χρονης από τη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης, την οποία κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, μιλά για τους φόβους που είχε εκφράσει το θύμα για τα άγρια σκυλιά στη γειτονιά της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η φίλη της στα social media αποχαιρετώντας την 50χρονη, η γυναίκα είχε εκφράσει τους φόβους της σχετικά με την παρουσία των άγριων σκυλιών, όπως τα χαρακτήρισε, κοντά στο σπίτι της.

«Γιατί κορίτσι μου; …μην αφήσεις το σκυλάκι στην αυλή… πάμε επάνω, μου είπες, την τελευταία φορά που ήρθα σπίτι σου… έχει άγρια σκυλιά τριγύρω… είπες…».

… έχουμε πολλά να κάνουμε έλεγες πριν λίγες μέρες……γιορτές έρχονται…… θα γίνει το 2ο "InJOY"…… σαν σήμερα πριν κάποια χρόνια είχαμε καραοκε πάρτι για καλό σκοπό… "Συνυπάρχω" λέγαμε…Είχαμε πολλά να κάνουμε…έλεγες…Δεν έχω λόγια… Γιατί κορίτσι μου?😪…μην αφήσεις το σκυλάκι στην αυλή… πάμε επάνω, μου είπες, την τελευταία φορά που ήρθα σπίτι σου… έχει άγρια σκυλιά τριγύρω… είπες…Ελισάβετ Κουζιώρτη γιατί???

Posted by Maria Iakovaki on Sunday, December 10, 2023

Την ίδια ώρα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα κατακλύζουν τις σελίδες της τοπικής κοινωνίας στα social media, με τους συγχωριανούς και τους συντοπίτες της 50χρονης να μην μπορούν να πιστέψουν ακόμα αυτό που έχει συμβεί, σημειώνει το grtimes.gr.

Ανάμεσά τους ο ιερέας της περιοχής του Ωραιοκάστρου: «Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον αδόκητο και ειδεχθή θάνατο της εξέχουσας συμπολίτου μας Ελισάβετ Κουζιώρτη, η οποία στιγμάτισε την τοπική μας κοινωνία με το πολύτροπο και πολυσχεδές φιλανθρωπικό έργο της, ανακουφίζοντας τις ανάγκες συνανθρώπων μας όχι μόνο στα όρια του Δήμου μας αλλά και εκτός αυτού», αναφέρει ο π. Νικόλαος Μοναστηρίδης.

Και προσθέτει ο ιερέας: «Ευχόμαστε όπως ο δικαιοκρίτης Κύριός μας να κατατάξει την ψυχή της σε χώρα δικαίων και να δώσει στους οικείους και στενούς της φίλους την παρηγοριά και την ελπίδα της Αναστάσεως, άχρι καιρού.

Της κεκοιμημένης αδελφής ημών Ελισάβετ, αιωνία η μνήμη! Καλό Παράδεισο να έχεις!»