Τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 7 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές  κυρίως στα βόρεια. Χιονόπτωση το βράδυ στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και το πρωί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια προάστια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα γύρω ορεινά χιόνια. Το βράδυ ενδέχεται να χιονίσει πρόσκαιρα και στην πόλη. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα ανατολικοί μέχρι 4 βαθμοί Κελσίου. Γ θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για όλες τις πόλεις της Ελλάδας