Η κακοκαιρία Daniel έφτασε χθες στην Αθήνα, καθώς από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, η πρωτεύουσα πνίγηκε στη βροχή. Το 112 ήχησε στα κινητά των Αθηναίων, καθώς ορισμένοι κεντρικοί δρόμοι είχαν γίνει απροσπέλαστοι, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας βροχής που έπληξε την πόλη.

Μπορεί τις πρώτες πρωινές ώρες η βροχή να συνεχιζόταν, λίγες ώρες μετά, όμως, τα σύννεφα του «Daniel» άρχισαν, σιγά – σιγά, να υποχωρούν. Ο ήλιος εμφανίστηκε δειλά, ζεσταίνοντας την πόλη με κάποιες από τις ηλιαχτίδες του. Δίνοντας το σήμα πως η κακοκαιρία Daniel υποχωρεί, μέσα σε λίγες ώρες η βροχή άρχισε να πέφτει κανονικά, όμως, οι ελπίδες πως ο ουρανός θα καθαρίσει εντελώς δεν πεθαίνουν.

Οι φωτογραφίες από το Newsbeast δείχνουν τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σήμερα το πρωί στην Αθήνα. Όπως φαίνεται, το πρωί ο ουρανός είχε καθαρίσει στο κέντρο της Αθήνας, με τον ήλιο να εμφανίζεται για λίγα λεπτά, ενώ λίγα σύννεφα υπήρχαν στον ουρανό. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, ο «Daniel» θα αποχαιρετήσει τη χώρα μας από σήμερα το απόγευμα, βάζοντας τέλος στα πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες του newsbeast: