Υλικά

  • 500 γραμμάρια κινέζικα noodles με αυτά
  • 2 καρότα τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 100 γραμμάρια λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε στενόμακρες λωρίδες
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε στενόμακρες λωρίδες
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους
  • 500 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 50 γραμμάρια κρασί άσπρο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι και λίγη σάλτσα σόγιας
  • 200 γραμμάρια καλαμπόκι βρασμένο
  • 8 ντοματίνια
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι γουοκ με ελαιόλαδο το κομμένο σε λωρίδες κοτόπουλο.
  2. Μόλις ροδίσει καλά το αφαιρούμε και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά σοτάροντας τα σε δυνατή φωτιά
  3. Μόλις μαραθούν λίγο (πρέπει να κρατάνε λίγο τα λαχανικά) προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και τη σάλτσα σόγιας
  4. Σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε μέσα τα noodles τα οποία έχουμε βράσει για 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό.