Υλικά
- 500 γραμμάρια κινέζικα noodles με αυτά
- 2 καρότα τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
- 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 100 γραμμάρια λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε στενόμακρες λωρίδες
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε στενόμακρες λωρίδες
- 250 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους
- 500 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 50 γραμμάρια κρασί άσπρο
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι και λίγη σάλτσα σόγιας
- 200 γραμμάρια καλαμπόκι βρασμένο
- 8 ντοματίνια
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι γουοκ με ελαιόλαδο το κομμένο σε λωρίδες κοτόπουλο.
- Μόλις ροδίσει καλά το αφαιρούμε και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά σοτάροντας τα σε δυνατή φωτιά
- Μόλις μαραθούν λίγο (πρέπει να κρατάνε λίγο τα λαχανικά) προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και τη σάλτσα σόγιας
- Σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε μέσα τα noodles τα οποία έχουμε βράσει για 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό.