Υλικά
- 1 μαρούλι
- 1 λόλα κόκκινη
- 1 καρότο, κομμένο ζουλιέν
- 1 αγγούρι, κομμένο ζουλιές
- 1 πορτοκάλι, κομμένο φιλέτο
- χυμό από ένα πορτοκάλι
- ρόκα baby
- 8 φιλέτα φρέσκια tuna
- Για το dressing
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- χυμό από ένα λεμόνι
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- αλάτι, πιπέρι
- Για το γαρνίρισμα
- 1 ψωμί του τοστ
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα λαχανικά μαζί και τα ανακατεύουμε με το dressing αφού πρώτα το έχουμε χτυπήσει στο multi.
- Κατόπιν φτιάχνουμε το πιάτο όπως στην φωτογραφία.
- Επειδή το ψάρι είναι φρέσκο (tuna) το αφήνουμε για 2 λεπτά στο χυμό πορτοκαλιού.
- Το ψωμάκι του τοστ το ανοίγουμε σαν φύλλο και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει σαν κρουτόν.