Υλικά

  • 1 μαρούλι
  • 1 λόλα κόκκινη
  • 1 καρότο, κομμένο ζουλιέν
  • 1 αγγούρι, κομμένο ζουλιές
  • 1 πορτοκάλι, κομμένο φιλέτο
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • ρόκα baby
  • 8 φιλέτα φρέσκια tuna
  • Για το dressing
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • αλάτι, πιπέρι
  • Για το γαρνίρισμα
  • 1 ψωμί του τοστ

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα λαχανικά μαζί και τα ανακατεύουμε με το dressing αφού πρώτα το έχουμε χτυπήσει στο multi.
  2. Κατόπιν φτιάχνουμε το πιάτο όπως στην φωτογραφία.
  3. Επειδή το ψάρι είναι φρέσκο (tuna) το αφήνουμε για 2 λεπτά στο χυμό πορτοκαλιού.
  4. Το ψωμάκι του τοστ το ανοίγουμε σαν φύλλο και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει σαν κρουτόν.