Υλικά
- ½ κιλό ζυμαρικά (φιογκάκια-πέννες-βίδες) βρασμένα
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 100 γραμμάρια μαγιονέζα
- 150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 7 φέτες γαλοπούλα, κομμένες σε λωριδές
- 7 φέτες ένταμ, κομμένο σε λωρίδες
- 50 γραμμάρια τριμμένο τυρί ρεγγάτο
- 1 ντομάτα σε κύβους
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- λίγο πιπέρι
- λίγη γλυκιά πάπρικα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.