Υλικά
- Για 4-6 άτομα
- -2 φύλλα σφολιάτα
- -1 κρόκο αυγού για επάλειψη
- -2 πακέτα σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σφολιάτα σε τρίγωνα κομμάτια 14 Χ16 εκ. στο κάτω μέρος του τριγώνου το φαρδύ απλώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και κλείνουμε τη σφολιάτα σαν κρουασάν.
Αλείφουμε με το κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα . ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα με κάτω αντίσταση (ανάλογα τον φούρνο) στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις 2 σκάλα (160 με αέρα).
Όταν κρυώσουν λίγο πασπαλίζουμε τα κρουασάν με ζάχαρη άχνη.