Υλικά
- 1 ½ κιλό φρέσκια μυζήθρα γλυκιά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
- 7 αυγά
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη θρυμματίστε τη μυζήθρα σε μικρά κομμάτια, προσθέτετε το μέλι, τη ζάχαρη, τα αυγά και δουλεύετε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει μια αφράτη γέμιση.
Παίρνετε ένα στρογγυλό πυρέξ, το βουτυρώνετε πολύ καλά και πασπαλίζετε τη βάση του με μπόλικο αλεύρι.
Ρίχνετε τη γέμιση, τη στρώνετε με μια σπάτουλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά και μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά της.
Όταν την βγάλετε από το φούρνο την αφήνετε να κρυώσει λίγο και την πασπαλίζετε με την κανέλα.