Υλικά
- 1 μικρό μαρούλι
- 8 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
- 8 φέτες τυρί ψιλοκομμένες
- 90 ml ελαιόλαδο
- 30 ml μπαλσαμικό
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- σπόρια από 1 μικρό ρόδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε με ένα πιρούνι το λάδι και το ξίδι. Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα υλικά για τη σαλάτα μας και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
Βάζουμε τα λαχανικά, το ζαμπόν και το τυρί στο μπολ και ανακατεύουμε με το λάδι και το ξίδι ώστε να βραχούν καλά.
Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Ρίχνουμε τους σπόρους του ροδιού.