Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- 100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ
- 100 γραμμάρια ροκφόρ
- 150 γραμμάρια γραβιέρα
- 8 ολόκληρα αβγά
- 2 ασπράδια
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
- 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αβγών. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα.